Vorige Volgende

Interne organisatiewijziging

2022 was een jaar van verandering. Onder de werktitel ‘Sea the Future’ vond op 10 mei 2022 de aftrap plaats van de implementatie van een interne organisatiewijziging. Het organiseren van een toekomstbestendige en robuuste organisatie stond hierin centraal. Om dit te bereiken hebben we een nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd.

Kernwaarden

Onderdeel van het programma ‘Sea the Future’ is de introductie van kernwaarden voor Groningen Seaports om van daaruit richting te geven aan het gedrag van de organisatie en haar medewerkers. Deze kernwaarden kunnen worden samengevat als de 4 V’s van Groningen Seaports:

Verbindend

Wij werken samen aan het gezamenlijke succes van Groningen Seaports. Daar zijn we trots op en dat laten we zien. Iedereen draagt daar actief aan bij. We zijn daarin één Groningen Seaports.

Verantwoordelijkheid

Wij hebben veel vrijheid, nemen verantwoordelijkheid en zijn proactief naar collega’s, onze klanten en onze omgeving. We zijn ons bewust van onze eigen rol binnen de organisatie en daarbuiten.

Vertrouwen

We bouwen en vertrouwen op de kennis en kunde van onze collega’s. samen zorgen we voor een veilige en betrouwbare werkomgeving waarin fouten maken mag.

Vernieuwend

We zijn innovatief en creatief met onze oplossingen en zijn ons ervan bewust dat verandering de enige constante is. We zijn verrassend en denken te allen tijde in mogelijkheden.